Onze mensen

Veerle Leroy

Schepen van leefmilieu, klimaat, noord-zuid en patrimonium.

Roots in Alsemberg, geboren in hartje Brussel en opgegroeid in Beersel.De klimaatsproblematiek maakt me bijzonder bezorgd. Laat ons daar samen iets aan doen. Dat kan door een positief, constructief en toekomstgericht duurzaam beleid uit te stippelen voor Beersel, energieneutrale gemeente anno 2030!

Jan Steyaert

Voorzitter

Mijn passie voor wetenschappen en natuur vertaalt zich politiek in een permanente inzet voor een duurzame toekomst voor de komende generaties. Omdat ik geloof dat we door samen te werken een beter antwoord kunnen formuleren tegen de groeiende sociale ongelijkheid in de verloedering van ons leefmilieu.

René Weemaels

Penningmeester


Kris De Greef

Groen BEERSEL bestuurslid


Synthia Van Rossum

Secretaris

Een groene en duurzame economie krijgt nog niet de verdiende aandacht en steun op nationaal en lokaal vlak maar biedt veel mogelijkheden en perspectieven voor de toekomst. Daarom zet ik me in voor Groen.

Luc Van De Wouwer

OCMW-raadslid

Als Lottenaar maak ik me zorgen over onze mobiliteit. Als gezinshoofd hecht ik belang aan betaalbaar wonen, duurzame energie en de strijd tegen kansarmoede. Als vader liggen vooral kinderopvang, gezondheidszorg en natuur en milieu me aan het hart.

Kom ons versterken en laat ons samen Beersel groener maken!